Tel:   010 2460031
Tel:   010 2460032
Fax:  010 2460034

Graafstroomstraat 21a
3044 AN Rotterdam
u.deniz@planet.nl


Homepage
Werkzaamheden
 Dakbedekkingen
Waterleiding en riolering
CV installatie - gas
Sanitaire installaties
 Renovaties en onderhoud
Contact
Van der Zee BV


CV installatie - gas.

De CV- ketel, u ziet hem niet en u hoort hem niet, totdat hij het begeeft. Daarom is het belangrijk dat uw ketel regelmatig wordt onderhouden en, indien nodig, snel en goed wordt gerepareerd. De aanschaf van een ketel is een grote investering. Op het moment dat u besluit een nieuwe ketel aan te schaffen, beslist u ook voor de komende 15 jaar over het warmte- en warmwatercomfort in uw woning.

De gasinstallatie voedt uw CV-ketel en die voedt weer uw radiatoren. Een belangrijk onderdeel van uw woongenot. Om hier zo optimaal mogelijk gebruik van te maken moet uw gasinstallatie dus ook goed in orde zijn. Een gasinstallatie aanleggen is een specialistisch werk en moet daarom ook door een erkend installateur worden aangelegd. Verkeerd aangelegde gasinstallaties leiden tot zeer gevaarlijke situaties, neem daarom ook geen risico's.

CV of Centrale verwarming wil niets anders zeggen als verwarmen vanuit een centraal punt. Het belangrijkste punt in de huidige centrale verwarming is de ketel. De ketel zorgt voor verwarming van het water dat naar de radiatoren loopt. Ook voor het warme water naar de keuken en de badkamer wordt vaak de ketel gebruikt (de combiketel). Zuiniger met warmte omgaan betekent niet dat u in de kou hoeft te zitten. Integendeel zelfs: de meeste bespaarproducten zorgen juist voor meer comfort terwijl u wel veel voordeliger uit bent.

Voor een nieuwe, dan wel vervanging of uitbreiding van een installatie dient vooraf grondig nagedacht te worden hoe de installatie er uiteindelijk uit moet komen te zien. Niet alleen de materiaalkeuze is van belang, ook de eisen en wensen van u als gebruiker betreffende comfort zoals de ruimtetemperatuur en de hoeveelheid warmwater. Een professionele berekening is noodzakelijk. Daarnaast is het beschikbare budget van belang. Samen met onze groothandel kunnen wij een gedetailleerde offerte opstellen.

Een extra radiator plaatsen, of een volledige nieuwe centrale verwarmingsinstallatie leveren en monteren? Loodgieters & Onderhoudsbedrijf UMUT B.V. verzorgt het graag voor u. Wij leveren en plaatsen ketels van een hoogwaardige kwaliteit, die tevens onderhoudsvriendelijk zijn. Wij kunnen u een technisch advies, geheel aangepast op uw wensen, geven over de juiste Cv-ketel en het nodige vermogen in uw omgeving.


Neem gerust contact met ons op voor 'n vrijblijvende offerte!