Tel:   010 2460031
Tel:   010 2460032
Fax:  010 2460034

Graafstroomstraat 21a
3044 AN Rotterdam
u.deniz@planet.nl


Homepage
Werkzaamheden
 Dakbedekkingen
Waterleiding en riolering
CV installatie - gas
Sanitaire installaties
 Renovaties en onderhoud
Contact
Van der Zee BV


Renovaties en onderhoud.

Als gebouwen er eenmaal staan, moet zij ook goed worden onderhouden. Slecht of matig onderhoud betekent immers dat uw kostbare bezit inboet aan leefbaarheid, representativiteit en dus aan waarde.

Daarnaast ontstaat er in de loop der tijden altijd behoefte aan aanpassing aan veranderende wooneisen en -omstandigheden. Loodgieters & onderhoudsbedrijf UMUT B.V. beschikt over gespecialiseerde teams die zich helemaal toeleggen op renovatie- en onderhoudswerk. Zij worden toegesneden op de opdracht samengesteld en omvatten alle specialisten die u nodig heeft, van metselaars en timmerlieden tot stukadoors, schilders en installateurs.

U vindt hier enkele voorbeelden van door ons uitgevoerde projecten.

Renovatie badkamer en keuken
Begint uw keuken gebreken te vertonen? Of bent u uitgekeken op uw badkamer? De adviseur van Loodgieters & Onderhoudsbedrijf UMUT B.V. komt graag eens langs om samen met u te zoeken naar de beste en mooiste oplossingen. Van een kleine renovatie aan het toilet tot een volledig nieuwe keuken of badkamer. Wij realiseren de plannen ook voor u.

Een voordeel hierbij is dat u alles via ons kunt bestellen, zodat u ook daar geen omkijken meer naar heeft. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor de realisatie van een prachtige keuken of badkamer, waardoor douchen en koken weer een nieuwe ervaring wordt!

De oude situatie vóór de renovatie!

De nieuwe situatie, tijdens de renovatie!

Hier ziet u een herentoilet van een café

Situatie tijdens de renovatie!

De nieuwe situatie na de renovatie!


Neem gerust contact met ons op voor 'n vrijblijvende offerte!