Tel:   010 2460031
Tel:   010 2460032
Fax:  010 2460034

Graafstroomstraat 21a
3044 AN Rotterdam
u.deniz@planet.nl


Homepage
Werkzaamheden
 Dakbedekkingen
Waterleiding en riolering
CV installatie - gas
Sanitaire installaties
 Renovaties en onderhoud
Contact
Van der Zee BV


Waterleiding -en riolering.

Waterleiding

Het blijft onmisbaar in ons dagelijkse leven: "Water", maar water wordt voor verschillende doeleinde gebruikt. We gebruiken het in de keuken om te koken, in de badkamer om te douchen of voor in bad, in het toilet om door te spoelen.

Daarom is het ook belangrijk om tevoren te weten voor welk doeleinde een waterinstallatie aangelegd moet worden. Wanneer dit bekend is, kunnen de waterdruk en de diameter van de waterleiding hierop afgestemd worden.

Of het nu om een huisinstallatie gaat of een compleet nieuw bedrijfspand!


Riolering

Loodgieters & Onderhoudsbedrijf UMUT B.V. heeft alles in huis om problemen met uw riolering op te lossen. Wij beschikken over moderne middelen om uw afvoer vakkundig ontstoppen. Mocht u vaker problemen met uw riool hebben, dan sporen wij het probleem op door middel van een camera-inspectie.

Indien er een afvoer in de woning vervangen dient te worden dan zorgen we niet alleen voor een goed werkende riolering, maar zullen tevens alle vloeren, wanden en plafonds repareren die zijn opengebroken om het riool te vervangen. Een prijsopgave wordt van tevoren opgesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.


Neem gerust contact met ons op voor 'n vrijblijvende offerte!